Over ons

Over ons

Onze taak en ons doel


Wereldmarktleider in generieke en biosimilars. Voor ons staat de gezondheid van mensen voorop: met innovatieve medische producten willen we nieuwe wegen vinden voor een betere kwaliteit van leven en een langer leven. Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen toegang moet hebben tot medische vooruitgang. Zo helpen we ook om de groeiende uitdagingen van de gezondheidszorg beter aan te gaan en ontwikkelen we nieuwe oplossingen die het voor mensen over de hele wereld gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot hoogwaardige medicijnen.

In 2016 bedroeg de omzet USD 10,1 miljard met een productportfolio van ongeveer 1.000 actieve ingrediënten voor alle belangrijke therapeutische gebieden. Het brede assortiment ondersteunt kostenbesparingen voor patiënten en betalers, komt tegemoet aan de groeiende vraag naar de gezondheidszorg en maakt financiële middelen vrij voor de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen.

In 2016 wist Neem je medicijnmet haar producten meer dan 500 miljoen patiënten te bereiken. Ons doel is om dat aantal te verdubbelen tot een miljard mensen.

Aan de top van het brede productportfolio van ongeveer 1.000 actieve ingrediënten staan ​​biosimilars. Ze spelen een voortrekkersrol als het gaat om toegang tot moderne biologische therapie.

Centraal in het werk van Neem je medicijnstaan ​​programma’s voor verantwoord ondernemen die betaalbare toegang tot medicijnen, toegang tot medische informatie en passende medische training voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over de hele wereld ondersteunen.